dissabte, 31 de juliol del 2021

Laura Borràs rep al Parlament una representació de les persones encausats pels talls de l’autopista a la Jonquera el 2019

Laura Borràs rep al Parlament una representació de les persones encausats pels talls de l'autopista a la Jonquera el 2019 

La macrocausa judicial que investiga l'acció solidària convocada per Tsunami Democràtic afecta gairebé 200 persones 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada) 31/07/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, ahir la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, va rebre en audiència una representació de les persones encausades pels talls de l'autopista a la Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada) dels dies 11 i 12 de novembre del 2019 convocades per Tsunami Democràtic.  

Borràs va presidir un acte a l'Auditori del Parlament amb una delegació d'una quarantena de persones investigades, de les 300. La recepció també va comptar amb la presència dels secretaris segon, tercer i quart de la Mesa de Parlament, Aurora Madaula, Pau Juvillà i Ruben Wagensberg, respectivament, així com el diputat i la diputada per la circumscripció electoral de Girona de la CUP-G Dani Cornellà i Montserrat Vinyets. 

Durant l'acte, a porta tancada, hi va haver intervencions de Borràs, que va expressar el seu suport a les persones encausats per la protesta solidària, i d'una representant de les persones investigades per l'acció de Tsunami Democràtic.  

Prèviament la membre i els membres de la Mesa s'han reunit amb sis advocats de les persones encausades.  

En total el Jutjat d'Instrucció Número 4 de Figueres ha citat a declarar 196 investigats pel tall que va bloquejar la frontera els dies 11 i 12 de novembre per suposats delictes de desordres públics i danys. Segons la plataforma de les persones encausades, són fins a 300 persones les investigades en diferents causes pels talls d'aquells dies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada