dimecres, 2 de juny del 2021

Suspenen fins l’agost el desnonament d’una família a Salt

Suspenen fins l'agost el desnonament d'una família a Salt 

En el pis des del 2019 hi viu una família amb quatre criatures i de cop van rebre la notificació que la propietat (el fons inversor Gramina Homes), els exigia de deixar-lo 

Unes 50 persones s'havien concentrat a iniciativa del Sindicat de l'Habitatge 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès, comtat de Girona) 02/06/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que una cinquantena de persones es van concentrar ahir a la plaça Guifré el Pilós de Salt (Gironès, comtat de Girona) responent a la convocatòria del Sindicat de l'Habitatge de Salt per donar suport a una família pendent d'un desnonament que s'havia de fer efectiu el mateix dia. A mig matí, però, es va poder desconvocar l'acte solidari quan va arribar la confirmació que el desnonament no s'executaria per ara.  

A l'habitatge viu una família amb quatre fills menors d'edat. Maria, la inquilina, explica que viuen amb el seu marit en aquest pis des del 2019 fins al moment en què van rebre la notificació que la propietat (el fons inversor Gramina Homes), els exigia de deixar el pis. 

"Tots dos treballem, tot i que som mileuristes i sempre hem viscut de lloguer, hem anat demanant l'oportunitat de pagar un lloguer que puguem assumir i trobar un habitatge, però la propietat no ens ha donat cap alternativa", explica l'afectada. Després d'iniciar una tramitació jurídica, Maria explica que han presentat fins a quatre recursos i informes successius per suspendre el desnonament mentre no disposen d'un nou habitatge, que han estat denegats fins que ahir se'ls va donar un respir com a mínim fins a l'agost, ja que la suspensió seria per tres mesos. 

"Si ara tenim aquesta suspensió del desnonament és només per la pressió de les entitats que ens han donat suport avui i dels serveis socials de l'Ajuntament que ens han tramitat els informes de vulnerabilitat que hem anat presentant" deia ahir l'afectada. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada