dijous, 3 de juny del 2021

IAEDEN-Salvem l’Empordà i SOS Costa Brava convoquem una concentració de protesta en contra del Pla de Millora Urbana de La Farella

IAEDEN-Salvem l'Empordà i SOS Costa Brava convoquem una concentració de protesta en contra del Pla de Millora Urbana de La Farella, que contempla edificar la darrera pineda litoral a peu de platja de Llançà 

Dissabte 5 de juny, a les 11 del matí, a la Platja de La Farella de Llançà 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Llançà (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) 03/06/2021.- Dissabte 5 de juny, a les 11 del matí, a la Platja de La Farella de Llançà (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) hi ha convocada una concentració. Text de la convocatòria:  

Vine a defensar la pineda de La Farella a Llançà 

IAEDEN-Salvem l'Empordà i SOS Costa Brava convoquem una concentració de protesta en contra del Pla de Millora Urbana de La Farella, que contempla edificar la darrera pineda litoral a peu de platja de Llançà. 

Dels 2 habitatges unifamiliars que hi ha actualment a la pineda, es pot passar a 4 blocs plurifamiliars per a 63 apartaments, 3 xalets i un hotel de 1.144 m2 i gairebé 10 m d'alçada.  

Ens trobem el dissabte 5 de juny, a les 11:00h, a la Platja de La Farella de Llançà!  

Intervindrà entre d'altres, la Pilar Sampietro, periodista de RTVE. 

Aquesta acció s'emmarca en la campanya Prou Ciment, Més Pinedes per a la salvaguarda de pinedes i retalls de bosc a tot el litoral de la Costa Brava.  

Un cop finalitzada la concentració, es farà una caminada divulgativa pel camí de ronda fins al Far de s'Arenella per conèixer altres punts de la façana marítima amenaçats per plans urbanístics. 

Activitat que forma part de la Setmana de la Natura i les mobilitzacions a nivell català de SOSNATURACAT. 

Aquí trobaràs més informació del pla urbanístic: [https://iaeden.cat/lafarella]. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada