diumenge, 27 de juny del 2021

24 estudiants valencians es contagien en un viatge de final de curs a Lloret de Mar

24 estudiants valencians es contagien en un viatge de final de curs a Lloret de Mar 

Són alumnes de l'Escola Maristes València   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat d'Empúries) 26/06/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, un total de 37 estudiants valencians s'han contagiats de covid-19 en dos brots que s'han originat en viatges de final de curs que han fet al Principat de Catalunya, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. 24 dels alumnes són de l'Escola Maristes València, que van viatjar recentment a Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat d'Empúries). 

Els altres tretze estudiants pertanyen a l'EscolaMas Camarena de Paterna (l'Horta Oest, País Valencià), que es van desplaçar a Salou (Tarragonès). 

La conselleria valenciana inclou aquests casos entre els més grans dels quals se n'han de fer seguiment al País Valencià, juntament amb el brot generat a Mallorca (Illa de Mallorca, Illes Balears) també per estudiants que han viatges de final de curs i que afecta alumnes de diversos territoris de l'Estat espanyol. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada