divendres, 21 de maig del 2021

A Perpinyà el dissabte 29 de maig, “manifestem-nos per l'escola en català”, a les 15:00h, a la plaça de Catalunya

A Perpinyà el dissabte 29 de maig, "manifestem-nos per l'escola en català", a les 15:00h, a la plaça de Catalunya  

Manifestació 'Per la nostra llengua, per l'escola en català!' 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 21/05/2021.- L'entitat nor-catalana La Federació convoca a la plaça de Catalunya de Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) el dissabte 29 de maig, a les tres de la tarda una manifestació 'Per la nostra llengua, per l'escola en català!'. Acabarà al Castellet. 

En la convocatòria s'afirma: "manifestem-nos per l'ensenyament en català perquè visquin les nostres llengües" ja que "61 diputats posen en perill el futur de la llengua catalana" a l'Estat francès. "L'ensenyament en català és un dret". "L'Estat francès té el dret de potegir la nostra llengua". 

Des de l'entitat Amics de La Bressola es fa una crida a ajuntar-se a la convocatòria; "Si estimem la nostra llengua, si defensem l'escola en català, el dissabte 29 de maig cal manifestar-nos a Perpinyà. 

La manifestació començarà a les tres de la tarda (15.00h) a la Plaça de Catalunya i acabarà al Castellet. Des dels Amics de La Bressola fem una crida a participar-hi perquè aprendre català és un dret fonamental. Dissabte 29 de maig us hi esperem." 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada