dissabte, 17 d’octubre del 2020

Els Mossos blinden la concentració solidària a Girona i identifiquen a tothom

ACN


Els Mossos blinden la concentració solidària convocada pel CDR a Girona i identifiquen a tothom  

S'ha llegit un manifest en suport als presos polítics catans i d'en Dani Gallardo, el qual està en presó preventiva a Alcalá Meco des de fa un any, per participar en la manifestació de rebuig a la sentència de l'1-O que es va fer a Madrid. El judici contra Gallardo es farà el 7 de novembre 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 17/10/2020.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies (emès a les 20.30 hores), un fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra ha blindat els accessos a la plaça U d'Octubre de Girona, on hi havia prevista una concentració solidària aquest vespre. 

Els agents han identificat les persones que pretenien anar a la marxa i després les deixaven entrar a l'acte, que s'ha acabat celebrant amb una seixantena de concentrades. 

En total hi havia prop d'una vintena de furgonetes entre les de la Brigada Mòbil i l'ARRO que han custodiat també l'edifici de la Subdelegació del Govern espanyol i els Jutjats de Girona, a banda de les que controlaven l'accés a la plaça U d'octubre de 2017. 

S'ha llegit un manifest en suport als presos polítics catans i d'en Dani Gallardo, el qual està en presó preventiva a Alcalá Meco des de fa un any, per participar en la manifestació de rebuig a la sentència de l'1-O que es va fer a Madrid. El judici contra Gallardo es farà el 7 de novembre. 

Un cop els efectius dels Mossos han marxat els agents han rebut una escridassada indignada per part dels pocs concentrats que encara quedaven a la plaça, segons l'agència. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada