dissabte, 17 d’octubre del 2020

A Roses la pandèmia de covid-19 fa ajornar les campanyes del Vermut i del Suquet de Peix

La campanya del Vermut a Roses es prorroga fins a la reobertura de bars  

La Campanya del Suquet de Peix de Roses s'ajorna 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 17/10/2020.- Llegim al portal Vida de Roses.Cat que l'Ajuntament de Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) ha decidit prorrogar la campanya del Vermut i ajornar la del Suquet de Peix de Roses davant la segona onada de la pandèmia de covid-19. 

Amb motiu de les darreres mesures aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per contenir l'augment de contagis per la pandèmia de covid-19 i el tancament de bars i restaurants corresponent, la Campanya del Suquet de Peix de Roses que s'havia de celebrar des d'ahir, divendres 16 d'octubre, fins al proper 25 d'octubre, queda ajornada fins a nou avís.  

Per la seva banda, la promoció 'Anem a fer el vermut a Roses', prorroga el termini per bescanviar els tiquets premiats amb vermuts fins a la reobertura de bars i restaurants. 

D'aquesta manera, el termini per gaudir dels premis de la campanya 'Anem a fer el vermut a Roses' es tornarà a posar en marxa a partir que els establiments puguin reobrir i oferir el seu servei habitual. No queda interrompuda la distribució de targetes rasca-rasca que estan realitzant els comerços rosincs, que es mantindrà fins a exhaurir existències, tot i que els clients hauran de tenir en compte que els premis que s'aconsegueixin es podran gaudir un cop s'aixequi l'actual restricció. 

'Anem a fer el vermut a Roses' és la nova iniciativa que l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses ha impulsat enguany en col·laboració amb el sector comercial, dins el programa d'actuacions per a la promoció i dinamització del comerç local. 

En aquesta campanya de tardor, Roses torna a premiar les persones que aposten pel comerç local a l'hora de fer les seves compres. En total, els 43 comerços rosincs adherits repartiran aquest octubre 5.900 targetes premiades (de les 20.000 targetes rasca-rasca que s'han editat), que es podran bescanviar per  una consumició que inclou vermut, patates xips i olives, en algun dels següents bars i restaurants: Àncora, Ca la Valeria, Cerdanya, El Mercat Bar, Poke Corner o Marcelo Bistro. 

La Campanya del Suquet de Peix de Roses queda suspesa 

Segons EMPRODA.INFO, l'Ajuntament de Roses va informar ahir al matí que s'anul·la la Campanya del Suquet de Peix de Roses que s'havia de celebrar des d'ahi, divendres 16 d'octubre, fins al proper 25 d'octubre. La decisió s'ha pres després de saber les darreres mesures aprovades pel govern català per contenir l'augment de contagis per la covid-19 i el tancament d'establiments de restauració corresponent. 

Aquestes mesures impossibiliten la celebració d'una campanya gastronòmica que, precisament, anima a visitar els restaurants adherits per a provar els menús i maridatge proposat per a cada establiment. Des del consistori diuen que la Campanya del Suquet de Peix de Roses «queda ajornada fins a nou avís».  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada