dissabte, 16 de febrer del 2019

Atac unionista a l'hort de la família Donaire

Elements unionistes destrossen l'hort i serren els fruiters de José Donaire a les hortes de Salt

Els fets han estat denunciats a la policia i el propietari és el pare del coordinador de Mossos per la República

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/02/2019 Salt (Gironès, comtat de Girona).- Element unionistes van sabotatges de tota mena. Segons llegim en la premsa convencional gironina José Donaire explica que «m'han serrat tots els fruiters que tenia plantats i han tirat tot el que tenia a la barraca al rec». Així denuncia al Diari de Girona José Donaire, propietari d'un dels camps de les hortes de Salt i pare d'Albert Donaire, coordinador de la plataforma Mossos per la República. Els fets, que ja han estat denunciats davant la policia, haurien succeït entre el dissabte a la tarda i aquest dilluns al matí.

Quan José Donaire ha anat a treballar al seu hort s'ha trobat que tots els fruiters que tenia plantats estaven serrats i que la porta de la barraca estava totalment destrossada. En entrar a l'interior ha trobat a faltar bona part del material que hi tenia, com són l'armari on guardava les eines de l'hort, adob i la roba que té per treballar al camp. Posteriorment ha vist que algú ho havia llançat tot al rec.

Una patrulla de la Policia Local de Salt es va desplaçar fins als llocs dels fets, després que José Donaire els avisés pel sabotatge unionista. Tot i això, també ha presentat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.

El seu fill, l'Albert Donaire, ha denunciat els fets a través de les xarxes socials. «Si ja fa temps em van amenaçar en una carta d'atacar la meva família si no deixava de fer activisme, sembla que podrien haver passat a l'acció: han rebentat la barraca, han tirat les eines al rec i tallat els fruiters. I això, reiterades vegades», ha piulat el coordinador de Mossos per la República.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada