dimarts, 12 de setembre del 2017

Jornada de vaga contra la llei del treball

Gros contingent de manifestants à Perpignan devant la FNAC.S'esperen pertorbacions en la mobilitat, sobretot a la SNCF fins dimecres a les 8 del matí.  
La vaga de trens afecta avui les línies Barcelona - Tolosa del Llenguadoc, Puigcerdà - la Tor de Querol i Portbou - Cervera de la Marenda.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/09/2017  
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-  

Avui dimarts, a tot l’hexàgon francès hi haurà una jornada de vaga en protesta per les reformes que el govern Macron vol aprovar, mitjançant decrets (ordenances) i no mitjançant els diputats del parlament, evitant així tot debat.
Per això la Intersindical, formada pels sindicats CGT, FO, FSU, SOLIDAIRES, UNEF, CJR, ha fet una crida a la mobilització.  A Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló) una manifestació ha sortit des de la plaça de Catalunya a les 10:30h, comptant també amb la participació anarcosindicalista (CNT 66 i CNT SO 66), ha marxat pel centre de la ciutat.
Aquesta vaga, afecta sobretot als trens de la SNCF. Així els trens Intercités sortiran 1 de cada 3, i els TER 3 de cada quatre. Alguns dels TER seran substituïts per autobusos.  Les pertorbacions més importants és donaran a la línia Perpinyà - Vilafranca de Conflent (Conflent, comtat de Conflent) i a la d’Avinyó (Valcluse, Provença, Occitània) - Marsella (Boques del Roine, Provença, Occitània) - Cervera de la Marenda (Albera marítima, Rosselló, comtat de Peralada). En principi, els TGV circularan.
Segons l’Agència Catalana de Notícies la vaga a l’hexàgon francès dels operaris de la SNCF, d’avui i fins demà a les 8 del matí, afecta trens a la banda sud de la frontera del Pirineu, com ara els trens que connecten Barcelona amb Tolosa de Llenguadoc (Alta Garona, Occitània), els quals finalitzen el seu recorregut a l’estació de Perpinyà i s’han habilitat un servei per carretera per arribar a Tolosa de Llenguadoc amb autobús.
Els trens de la línia R3 acabarà a l’estació de Renfe de Puigcerdà (Baixa Cerdanya, comtat de Cerdanya) en comptes de la de SNCF a la Tor de Querol (Alta Cerdanya, comtat de Cerdanya) i la R1, a l’estació de Renfe de Portbou (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) en comtes de la de la SNCF a Cervera de la Marenda.
Veure: http://www.lindependant.fr/2017/09/12/direct-loi-travail-pres-d-un-millier-de-manifestants-remontes-a-carcassonne-600-a-narbonne,3050412.php  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada