divendres, 30 de setembre del 2016

L'alcalde de Cadaqués penja la ‘rojigualda' del Regne d’Espanya a l'ajuntament per evitar “la guerra de banderes” del PP i “per imperatiu legal i en contra de la voluntat de la majoria de cadaquesencs”

Lloret afirma que no vol perdre “ni temps ni cèntims” i que la independència “no es farà amb una guerra de banderes” 
L'alcalde de Cadaqués ha penjat una pancarta en què es diu  que hi ha l'estanquera contra la voluntat de la majoria de la gent del poble 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/09/2016 
Cadaqués (Alt Empordà).- 

Llegim en la premsa oficiosa convergent que l'alcalde de Cadaqués (Alt Empordà) per ERC, Josep Lloret, va fer posar la bandera monàrquica espanyola al balcó de l'ajuntament al costat d'una estelada blava i una bandera de la Unió Europea, en compliment d'una sentència judicial que l'obligava a fer-ho. “Tenim una sentència ferma i tard o d'hora ho havíem de fer. Ho vaig consultar a l'AMI i al partit i així ho he decidit”, afirmava Lloret, que hi afegia: “Podem anar cap a la independència i cap a un país nou sense cap guerra de banderes.” “Entenc que hi hagi a qui dol molt, i a mi també em dol, però per aquest camí només perdríem el temps i els diners”, afirmava l'alcalde.
Lloret, a més, ha penjat una pancarta al balcó que deia: “La bandera espanyola oneja en aquest ajuntament per imperatiu legal i en contra de la voluntat de la majoria de cadaquesencs.”  
El jutge obliga també a un pagament per demora de l'ampliació del manament judicial
L'alcalde, així mateix, recordava que el jutge obliga també a un pagament per demora de l'ampliació del manament judicial. “El cost del judici també s'ha de pagar. No sé si les costes ens les haurem de repartir entre l'exalcalde [Joan Figueras, CiU] i jo”, deia.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada