dimarts, 27 de setembre del 2016

El PP exigeix la bandera monàrquica al balcó de l’ajuntament de l’Escala l’Onze de Setembre

Acusa l’alcalde d’incomplir “la llei de banderes” en el cas de l’estanquera 
L'edil de PP Joan Ball-llosera (a la dreta) al plató de TV l'Escala, entrevista per Miquel Pagè



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 27/09/2016 
L’Escala (Alt Empordà).- 

Joan Ball-llosera, l’únic regidor que té el PP a l’Ajuntament de l’Escala i a l’oposició municipal, en el decurs del darrer ple ordinari, segons informa el rotatiu ‘Setmanari de l’Alt Empordà’, va reobrir el debat identitari en forma de guerra de símbols, ja que es va referir a l’acte institucional del darrer Onze de Setembre. Després de felicitar l’alcalde pel PSC, Víctor Puga, pel seu discurs institucional ambigu durant la Diada Nacional de Catalunya, sense referir-se al dret a l’autodeterminació, l’edil del PP --fincat fa pocs anys a l’Escala i partidari de tota mena des destroces especulatives de signe immobiliari-- va carregar amb contundència contra Puga, acusant-lo d’incomplir “la llei de banderes”. Afirmà que “en aquest ajuntament, hi falta una bandera”, referint-se a la monàrquica espanyola, que a més de l’Onze de Setembre, segon l’edil unionista dretà, no acostuma a ser-hi i que només ondeja la de l’Escala i la catalana. “Aquestes no són maneres de governar en democràcia”, va etzivar Ball-llosera.
L’alcalde, descontent per les acusacions de l’edil del PP, va afirmar “no sóc aquí per fer política, sóc l’alcalde de tots els escalencs i creiem que tothom s’ha de poder expressar lliurament”. I explicà que “és un error, ara, entrar en una guerra de símbols”.
Ball-llosera va dir que aquest cas no quedarà impune, ja que el PP pensa portar fins a altes instàncies l’incompliment de la llei per part de l’equip de govern de l’Ajuntament de l’Escala, en el marc d’una provocació en tota regla.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada