divendres, 29 de maig del 2020

Per la llibertat dels presos polítics, El Cant dels Ocells continua sonant cada divendres al vespre a la vila de l’Escala



El Cant dels Ocells continua sonant cada divendres al vespre a la vila de l'Escala

El dia de reis de 2018, Ramon Manent es va plantar al davant de l'ajuntament amb la seva flauta i va interpretar El Cant dels Ocells

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 28/05/2020.- El músic Ramon Manent manté en peu el compromís de la Lliure Coral Groga amb els presos polítics catalans i continua interpretant El Cant dels Ocells. Durant el confinament, però, des del terrat de casa seva i a través de les xarxes Facebook i Instagram.

El dia de reis de 2018, Ramon Manent es va plantar al davant de l'Ajuntament amb la seva flauta i va interpretar El Cant dels Ocells. Era la seva manera particular de reclamar la llibertat dels presos polítics del procés català d'alliberament nacional. Es  va autoimposar el repte de fer-ho cada divendres, entre les 20:00 i 21:00h, fins que fossin alliberats del tot. Ha estat dos anys i dos mesos mantenint el compromís. Ells i un bon nombre de seguidors que s'han acabat autoanomenant com a Lliure Coral Groga.

Allò que ni pluja ni tramuntana van aconseguit aturar, la pandèmia del coronavirus-19 va obligar a aturar, o si més no, modificar. En Ramon no ha tocat durant setmanes El Cant dels Ocells a plaça, però sí que ho ha fet al terrat de casa seva. La Lliure Coral Groga no ha pogut acompanyar-lo en directe, però sí que han pogut seguir-lo connectant-se al Facebook o Instagram. Cada divendres a dos quarts de nou del vespre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada