dijous, 18 d’abril del 2019

Perpinyà, amb la marxa pel clima

Perpinyà participa a la marxa del segle Primavera climàtica

A Perpinyà, la cita es demà a les 14:30h a la Plaça de la República

Aquest divendres uns 300 estudiants de liceu han sortir al carrer seguint la crida de l'adolescent sueca Greta Thunberg i s'han declara en vaga. S'han aplegat a la plaça de Catalunya reclamant mesures contra el rescalfament climàtic

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 15/03/2019 Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló).- Demà dissabte es farà a tot el món una marxa per denunciar el canvi climàtic i la inacció dels politics mundials sobre aquest problema. De fet a la República francesa quatre ONG han denunciat a l'Estat.

A Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló), aquest divendres uns 300 estudiants de liceu han sortir al carrer seguint la crida de l'adolescent sueca Greta Thunberg i s'han declara en vaga. S'han aplegat a la plaça de Catalunya reclamant mesures contra el rescalfament climàtic.

Demà dissabte és el torn de tothom preocupat per aquest rescalfament del planeta. A Perpinyà la concentració està convocada per Citoyens pour le Climat 66, ja que la concentració a nivell de l'hexàgon francès la convoca Citoyens pour le Climat, un col·lectiu que té com a objectiu ampliar la mobilització a tota la població, per assegurar que tots els ciutadans i responsables de la presa de decisions siguin conscients de l'emergència del clima i es converteixin ràpidament en actors d'una transició ecològica justa i de suport.

També les armilles grogues s'han unit a aquesta concentració.

A més a més, podreu trobar al col·lectiu que fa la moneda soudaqui en aquesta concentració, on els podreu demanar informacions i/o adquirir moneda.

Recordar però que el col·lectiu a més organitza una sèrie d'activitats tant per a nens com per adults a la mateix plaça de la República.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada