dilluns, 18 de febrer del 2019

21-F: manifestació a Girona, a les 6 de la tarda

21 de febrer: manifestació a Girona de la vaga general, a les 6 de la tarda, des de davant l'estació Renfe, a la carretera de Barcelona  

El motiu de fons d'aquesta jornada de vaga general, convocada per la Intersindical-CSC i altres sindicats (USTEC i Ensenyament CGT) i comitès d'empresa, és el procés judicial contra els presos polítics

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/02/2019 Girona (Gironès, comtat de Girona).- El dijous 21 de febrer vaga general al Principat de Catalunya contra la reforma laboral del 2012, de la qual el 10 de febrer es compleixen set anys; per a reclamar un salari mínim de 1.200 euros mensuals; i per a recuperar les lleis socials del Parlament de Catalunya suspeses pel Tribunal Constitucional espanyol. Tanmateix, tothom sap que la protesta conté un motiu polític de fons, que és el judici contra els presos polítics catalans. Les actuacions de l'Estat espanyol, inclosa la judicatura, poden afectar la vida de les persones del Principat de Catalunya, tant en les seves condicions de vida com pel que fa a la privació de llibertat; però la vaga té motivacions laborals. 



A la convocatòria de la Intersindical-CSC fins ara hi han donar suport entitats com ara l'ANC i Òmnium Cultural així com altres sindicats i organitzacions, com ara la USTEC, el SEPC, el Sindicat d'Estudiants, les ADIC, la CGT d'Ensenyament i Universitats per la República. Per una altra banda, hi donen suport ERC, Junts per Catalunya i la CUP.

El dijous 21 de febrer hi ha convocada a la ciutat de Girona una manifestació a nivell de tota la regió gironina, a les 6 de la tarda, des de davant de l'estació Renfe, a la carretera de Barcelona.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada