diumenge, 9 de desembre del 2018

Els CDR aixequen les barreres a l'AP-7 a Girona en plena operació tornada

El peatge de Girona Sud amb un CDR aquest vespre. ACN
El peatge de Girona Sud amb un CDR aquest vespre.
També repeteixen l'acció a l'Hospitalet de l'Infant i altres punts estratègics  
 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 09/12/2018   
Girona (Gironès, comtat de Girona).-   

Segons un despatx de l’agència Catalana de Notícies els CDR han obert diversos peatges en plena operació tornada del pont de la Puríssima. Segons s’ha confirmat membres dels CDR han aixecat les barreres en dos punts de l'AP-7, a l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) i a Girona Sud. A més, els CDR han reivindicat a les xarxes socials que també han aixecat les barreres a altres punts, entre els quals, als Túnels de Vallvidrera (Vallvidrera, Tibidabo i les Planes, a Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona), a l'AP-7 a Martorell  (Baix Llobregat) i a la Roca del Vallès (Vallès Oriental) i a Manresa (Bages, comtat de Manresa) a la C-16. Un grup de manifestants han aixecat barreres durant uns instants al peatge de Soses (Segrià, Terres de Ponent) de l'AP-2 però s'han retirat i la situació està normalitzada en aquest punt des de dos quarts de cinc d'aquest diumenge.
Les accions d’aquest diumenge arriben després que la gent dels CDR de les Terres de l'Ebre i el Camp tallessin l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de quinze hores ahir dissabte, al mateix temps que estava tallada la frontera francesa per piquets de les armilles grogues. 

Crides republicanes a la mobilització permanent 
Els CDR de les Terres de l'Ebre i el Camp ahir dissabte van tallar durant més de quinze hores l'AP-7 entre Tortosa i l’Ampolla, al Baix Ebre. El tall va començar a les 7:30 del matí quan van ocupar la calçada i ràpidament es van generar retencions. Els Mossos d’Esquadra es van personar al lloc dels fets i van procedir a desviar el trànsit per la N-340. Els manifestants van realitzat l'acció per a fer una crida a la mobilització permanent, demanar la dimissió del conseller d'Interior i la implementació de la República. Van obtenir mostres de suport logístic d'altres CDR pel que fa al subministraments d'aliments, aigua i cafè.
Els manifestants independentistes catalans d’aquests dies porten banderes estelades i armilles grogues, i és que la protesta també coincideix amb el quart cap de setmana de mobilitzacions de les armilles grogues a l’Estat francès que, entre altres coses, aquests dies han tallat diverses carreteres i autopistes en territori nord-català, occità i francès.  
L'Assemblea Nacional Catalana denunciar l’actuació desproporcionada dels Mossos a Girona i a Terrassa (Vallès Occidental) on a causa de l'actuació policial va rebre impactes amb bales de foam la diputada de la CUP-CC, Maria Sirvent, el secretaria de la Territorial del Vallès de l’ANC, Pep Tomàs, i altres persones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada