dissabte, 11 d’agost del 2018

UN GRUP DE 23 PERSONES DE L’ÀFRICA SUBSAHARIANA PARTICIPA EN UNA TANCADA A BLANES PER RECLAMAR ELS SEUS DRETS. MOLTS D’ELLS ARRIBEN DESPRÉS D’HAVER PATIT TORTURES A LÍBIA

Tancats a l’església de Santa Maria de Blanes des de fa dos mesos per demanar que les administracions regulin la seva situació. 
El diari Jornada trenca el silenci sobre aquests dos mesos de tancada. 
L’ataya és una beguda que beuen les persones tancades a Blanes. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/08/2018  
Blanes (La Selva marítima, comtat de Girona).-   

El diari Jornada trenca el silencia de la premsa convencional burgesa amb el cas de la mobilització social a Blanes (la Selva marítima, comtat de Girona) . Potser ja no són nens, però sí que ho eren quan van sortir dels seus països en cerca d’una Europa que es pensaven que els rebria amb els braços oberts. No va ser així. Tancats a l’església de Santa Maria de Blanes des de fa dos mesos per demanar que les administracions regulin la seva situació, el Mamodou, la Fatima, el Jolly i 23 joves més expliquen el calvari que van haver de passar des dels seus països d’origen fins a arribar a Europa.
Moltes d’aquetes persones tancades a Blanes han patit tortures quan van travessar Líbia. Consideren que «travessar el desert és mil vegades més dur que creuar el mar».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada