dijous, 16 d’agost del 2018

La presidenta d'Amnistia Internacional a Catalunya participarà a Blanes en la projecció del vídeo dels 40 anys de l'entitat a l’Estat espanyol, després de la llarga nit del franquisme que ho impedí

GRIETASMaría del Carmen Ramírez presentarà les dues peces audiovisuals i després participarà en el debat posterior que s'obrirà al públic assistent després de la projecció, quan el recinte es transforma en una àgora a l'aire lliure.  


 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/08/2018   
Blanes (La Selva marítima, comtat de Girona).-   

Amnistia Internacional CatalunyaLlegim en la premsa convencional comarcal que la novena edició del cicle «Docus a la Fresca» a Blanes  travessarà el seu equador demà amb la tercera sessió d'aquest 2018. Ho farà de la mà d'Amnistia Internacional (AI), que un any més suma esforços amb els organitzadors del festival cinematogràfic, l'Associació Cultural La Focal per oferir treballs de contingut i qualitat.
En aquesta ocasió, la vetllada comptarà amb la presidenta d'Amnistia Internacional a Catalunya. En primer lloc, María del Carmen Ramírez presentarà les dues peces audiovisuals i després participarà en el debat posterior que, com és habitual, s'obrirà al públic assistent després de la projecció, quan el recinte es transforma en una àgora a l'aire lliure. Complementant la sessió, s'instal·larà una carpa informativa al recinte, amb difusió de material d'Amnistia Internacional

Esquerdes als drets humans  
Els dos treballs que es projectaran divendres vinent estan directament relacionats amb la commemoració que viu enguany Amnistia Internacional: el 40è aniversari de la seva posada en marxa a l’Estat espanyol. En primer lloc s'oferirà el curtmetratge Planeta J, de gairebé dos minuts i mig de duració, i després el documental Grietas, amb una durada d'una hora i 20 minuts, que explica cinc històries unides per un element comú: són esquerdes als drets humans que persones corrents tracten d'arranjar amb el seu impuls i determinació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada