dijous, 14 de juny del 2018

Trobada de cooperatives i entitats de l’economia social i solidària a Vic

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, la XESS Manlleu i Comunitzant Osona convoquen dissabte, 16 de juny, una trobada de cooperatives i entitats de l’economia social i solidària del territori.  





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 14/06/2018   
Vic (Osona, comtat d’Osona).-   

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, conjuntament amb la XESS Manlleu i Comunitzant Osona, convoquen a Vic (Osona, comtat d’Osona) dissabte, 16 de juny,  una trobada de cooperatives i entitats de l’economia social i solidària del territori. Ho fan amb l’objectiu de posar-les en contacte i començar a parlar de la possibilitat de treballar en xarxa i estudiar la possibilitat de construir un projecte col·lectiu que enforteixi les diferents iniciatives i alhora l’economia social i solidària en el territori. La trobada és oberta especialment a iniciatives d’Osona i el Lluçanès, però també de comarques properes com el Ripollès o la Garrotxa.
La convocatòria és dissabte, 16 de juny, a les 11 del matí al centre cívic Can Pau Raba de Vic (carrer Raval Cortines núm. 24).
Primer es farà una sessió informal conjunta entre totes les cooperatives i entitats participants, que parlaran de com ho veuen tot plegat.
Després, Ivan Miró, sociòleg i cooperativista de La Ciutat Invisible, farà una xerrada sobre «Ecosistemes cooperatius locals», on aquest expert en economia social i solidària explicarà experiències ja existents en altres territoris.
La jornada es tancarà amb un vermut que s’oferirà a totes les persones assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada