diumenge, 17 de juny del 2018

La CGT ferroviària anuncia que la vaga de la SNCF continuarà el mes de juliol

Imatge relacionadaUna vegada aprovat la reforma de l'SNCF per part del Senat francès, i malgrat que les negociacions es reprenen, el secretari nacional de la CGT Cheminots va fer aquest anunci el passat divendres.  



 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/06/2018   
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-   

Una vegada que, divendres passat, el Senat francès va aprovar definitivament el projecte de reforma de l’SNCF, i malgrat que, les negociacions entre els sindicats i el Govern francès s’han reemprès, el secretari de la CGT Cheminots, Laurent Brun, va anunciar que la vaga seguiria el mes de juliol. Preguntat sobre el temps que duraria la vaga ferroviària, que és la més llarga de la SNCF des de fa 30 anys, va declarar que “veurem, però no es tracta d’aturar el calendari de la vaga, perquè el Govern desitja passar en força”. De moment, la Intersindical dels cheminots, ha decidit continuar el calendari de vagues , fins al dijous 28 de juny.
“Aquesta reforma és una mala reforma per tant la continuem combatent”, ha considerat Laurent Brun. “És una reforma ideològica i per a nosaltres, això amenaça el sistema ferroviari i el dret dels treballadors La batalla arrisca  continuar”. “El conveni col·lectiu  nacional va començar a ser negociat l’any 2014”, va explicar  Laurent Brun. “Ha d’arribar al seu final, ha de protegir més possible els treballadors sobretot del servei privat en el noli ferroviari”. En conseqüència, “ens barallarem perquè aquesta conveni col·lectiu sigui el més alt possible”, va declarar el secretari nacional de la CGT Cheminots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada