dimarts, 19 de juny del 2018

Festa a Perpinyà de suport al personal de cures i de manteniment de la Clínica Saint Pierre de Perpinyà , amb cançons de lluita de la coral «Voix libres»


Divendres 22 de juny, a les 19:00h, al Casal de Perpinyà 















TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/06/2018  
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-   

Festa de suport al personal de cures i de manteniment de la Clínica Saint Pierre de Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló) el divendres 22 de juny, a les 19:00h, al Casal de Perpinyà (Avinguda del Liceu núm. 23, a Perpinyà), amb parlaments i cançons de lluita de la coral «Voix libres». Tota la recol·lecta econòmica anirà al personal de la vaga de la Clínica Saint Pierre, un conflicte laboral a causa de la reducció de les primes i les males condicions de treball. Organitzen: CNT 66 i la coral «Voix libres».  
Segons la premsa convencional rossellonesa al cap de 10 dies de vaga el passat divendres, 15 de juny, hi va haver una votació secreta entre les i els 150 treballadores i treballadors no sindicats de la Clínica Saint Pierre, anomenats Les Charlottes, 76 es van pronunciat favorables a l’acceptació de l’oferta patronal i tornar a la feina sota la coacció de la direcció que havia donat a entendre que la clínica podria tancar. “Aquest establiment és la nostra eina de treball, mai no s’ha tingut la intenció de trencar-la, i no podíem assolir aquest risc”, va declarar un treballador. http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article1368

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada