dijous, 19 d’abril del 2018

Jornada de mobilització interprofessional avui dijous a l’Hexàgon

L'action du gouvernement Macron était dénoncée dans son ensembleEn aquesta jornada de mobilitzacions i vagues, manifestació al centre de Perpinyà.  
  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/04/2018  
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-  

Avui dijous treballadores i treballadors de la funció pública i també de sectors privats, joves i pensionistes han participat  jornada de mobilització, vaga i manifestació al centre de Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló), a partir de la plaça de Catalunya a les 10:30h, convocada per CGT 66, Solidaires 66 i FSU 66, amb suport anarcosindicalista, quan es manté la vaga ferroviària iniciada ahir dimecres i que continua aquest dijous. L’estació de Perpinyà i la de Cervera de la Marenda (Albera marítima, Rosselló, comtat de Peralada)  continuaran sense trens.
Des de la plaça de Catalunya més de mil persones amb una capçalera de vaguistes ferroviaris, segons el diari rossellonès L’Indépendant, han marxat, tot cridant "Stop Macron, faisons dérailler le gouvernement, à bas la loi Vidal, retrait de toutes les guerres", fins acabar davant la prefectura, al Quai Sadi Carnot, al mig de petards festiu altres fumigens, per denunciar les polítiques menades pel Govern francès.
La jornada de mobilització sindical exigeix una millora del poder adquisitiu en les jubilacions, la protecció social, la base de 1800 euros en un SMIC mensual, la reducció del temps de treball a 32 hores setmanals, el desenvolupament de l’activitat i dels serveis públics en favor de la població, entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada