dimarts, 17 d’abril del 2018

Blanes commemora el 87è aniversari de la República del 14 d’Abril de 1931

La bandera republicana, penjada a l´ajuntament.La bandera tricolor la van instal·lar les Brigades Municipals divendres al migdia a la façana principal de l’ajuntament, i es va retirar ahir dilluns.  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/04/2018  
Blanes (La Selva marítima, comtat de Girona).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que amb motiu de la commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la República del 14 d’Abril de 1931, la ciutat de Blanes (la Selva marítima, comtat de Girona) va acollir diverses activitats aquest cap de setmana.
Dissabte i diumenge va onejar a la façana principal de l'ajuntament la bandera republicana tricolor, en compliment d'una moció aprovada al ple de març, que també incloïa reivindicar la tasca dels i les mestres republicanes.
La bandera tricolor la van instal·lar les Brigades Municipals divendres al migdia, i es va retirar ahir dilluns.
L'Associació Cultural Joan Comorera ha organitzat diverses activitats, com l'acte Quina República volem? o l'ofrena floral davant el Monument als Represaliats pel Franquisme, que hi ha davant el cementiri municipal.
Al seu torn, la Casa del Poble també va fer dues ofrenes florals, una al Monument als Represaliats al Franquisme i l'altra al Monument en record al President Lluís Companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada