divendres, 17 de novembre del 2017

L'anomenat imam de Ripoll estava a sou de l'Estat espanyol mentre preparava atemptats a Barcelona

Imagen de la información publicada por La Derniere Heure sobre Abdelbaki Es Satty, el imán de Ripoll.Així ho assegura la premsa nacionalista espanyola  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/11/2017  
Ripoll (Ripollès, comtat d’Osona).-  

Els grans diaris espanyols no se n'han fet ressò, però la premsa més nacionalista sí.La Gaceta i OKdiario asseguren que l'anomenat imam de Ripoll era confident del CNI mentre preparava els atemptats a Barcelona. Cobrava un sou de fons reservats de l'Estat mentre va aconseguir construir la cèl·lula terrorista adoctrinant joves marroquins.
Segons revela la premsa esmentada, l'anomenat iman de Ripoll hauria aconseguit “enganyar” el CNI, que el tenia a sou com a confident i li va atorgar privilegis com la no expulsió de l’Estat espanyol, la lliure circulació pel Regne d’Espanya i la sortida de presó de Castelló de la Pla, al País Valencià. La realitat és que mentre cobrava de fons reservats de l'Estat, va aconseguir construir a Ripoll (Ripollès, comtat d’Osona) una cèl·lula jihadista adoctrinant joves marroquins, que finalment van dur a terme els atemptats sagnants de Cambrils i Barcelona el 17 d'agost passat, avui fa tres mesos. 

Lligant caps amb els fets 
Un dels exemples que Abdelbaki Es Satty era un confident del CNI és que des del ministre d'Interior del Govern espanyol, Juan Ignacio Zoido, va donar per exterminada la cèl·lula jihadista i després els Mossos no ho van confirmar. Tot apuntaria que el secretisme amb què s'està investigant la trajectòria de l'imam és per la por que transcendeixi a l'opinió pública que Es Satty treballava pels serveis secrets de l'Estat espanyol. Els punts foscos són la seva sortida de la presó de Castelló de la Plana, que no s'executés la seva ordre d'expulsió guanyant un recurs i la llibertat amb la que es movia arreu del territori espanyol.

Un ex dirigent sindical de la Policia ja s'ho va ensumar 
L'ex-secretari general del Sindicato Unificado de Policía, José Manuel Sánchez Fornet ja s'ho va ensumar i així ho va plasmar a Twitter cinc dies després dels atemptats: "El imán huele a confidente policial o del CNI que apesta".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada