dissabte, 11 de novembre del 2017

La Guàrdia Civil cita per divendres 17 de novembre com investigat pel cos armat un jove de l’Assemblea de Joves del Gironès

Per acompanyar el jove citat s’està organitzant una concentració davant la caserna de la Guàrdia Civil, al carrer Emili Grahit, per dos quarts de deu del matí, mitja hora abans de l’hora de la citació.  
Un moment de la festa del Pilar del 2016, amb l´alcaldessa Marta Madrenas, entre les autoritats.
Un moment de la festa del Pilar del 2016, amb l´alcaldessa per CiU Marta Madrenas, entre les autoritatats a la comandància de la Guàrdia Civil, a Girona. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/11/2017 
Girona (Gironès, comtat de Girona).-   

Llegim en la premsa convencional gironina que un jove de Girona, membre de l’Assemblea de Joves del Gironès, va rebre ahir una carta certificada en la qual se’l cita a declarar a la seu de la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona en qualitat d’investigat, divendres de la setmana vinent, a les deu del matí. En la carta no s’hi especifica el motiu de la citació, ni tampoc el presumpte delicte pel qual se’l pretén investigar.
Per acompanyar el jove citat s’està organitzant una concentració davant la caserna de la Guàrdia Civil (al carrer Emili Grahit, a tocar de la plaça dels Països Catalans) per dos quarts de deu del matí, mitja hora abans de l’hora de la citació. L’Assemblea de Joves del Gironès ha confirmat que aquesta concentració té el suport d’entitats com araGirona Vota, el Comitè de Defensa de la República de les Classes Populars de  Girona i Salt i el col·lectiu Drets. Serà precisament una advocada d’aquest col·lectiu, la jurista Montserrat Vinyets, l’encarregada d’oferir l’assessorament legal al jove investigat en la seva compareixença davant la Guàrdia Civil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada