dimarts, 14 de novembre del 2017

La Guàrdia Civil cita a declarar per divendres dos membres de l’Assemblea de Joves del Gironès

La concentració a favor de l´alliberament dels presos a la plaça del Vi de Girona.S’ha organitzat a Girona una concentració de suport davant de la caserna d’Emili Grahit   



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 14/11/2017   
Girona (Gironès, comtat de Girona).-   

Llegim en la premsa convencional gironina que són dos els joves gironins, membres de l’Assemblea de Joves del Gironès, que han estat citats per la Guàrdia Civil per divendres. Ahir va recollir la carta certificada amb què se’l cita a declarar el segon jove, després que dijous rebés la notificació el primer. En la carta no se’ls explica el motiu pel qual han d’anar a declarar ni tampoc el presumpte delicte pel qual se’ls pretén investigar.
En solidaritat amb els dos joves, que han estat citats a partir de les deu del matí, s’ha organitzat una concentració de suport davant la caserna de la Comandància de la Guàrdia Civil a Girona, al carrer Emili Grahit, a tocar de la plaça dels Països Catalans, mitja hora abans, a dos quarts de deu del matí.
La concentració té el suport d’entitats com ara el Comitè de Defensa de la República de Girona i Salt (CDR). Una advocada del col·lectiu Drets, Montserrat Vinyets, s’encarrega d’oferir assessorament legal als joves en la seva compareixença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada