divendres, 10 de novembre del 2017

Gent del Ter informa de l’excursió a l’estany de Poma i el jaciment arqueològic romà del corral d’en Pi

La imagen puede contener: hierba, planta, árbol, exterior, naturaleza y aguaDiumenge 19 de novembre a les 9:30h s’iniciarà la visita a aquest indret de l’Escala   






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 10/11/2017  
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries).-  

El col·lectiu Gent del Ter fa públic un comunicat on s’informa que diumenge 19 de novembre hi ha programada una visita a l'Estany de Poma, situat en el Càmping Maite de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries) i ara, en plegar aquest establiment, no queda clar quin ús es farà de l'indret. Gent del Ter en el Projecte del PNMMBT, ja va demanar la inclusió d'aquest Estany pels seus valors naturals i culturals, ja que hi ha un jaciment arqueològic romà.
Gent del Ter sortirà de Torroella de Montgrí a les 9 del matí i a 2/4 de 10 es trobarà la gent a l'aparcament que hi ha als Riells de l'Escala, a la cruïlla dels carrers Cap de la Rabassa i Avinguda Montgó.
Es visitarà l'estany i els vestigis arqueològics, guiats per experts i entitats escalenques. Seguidament, Gent del Ter organitzarà una caminada fins a la cala Montgó, passant pel camí de ronda, les Planasses i el Vol Roig, recorregut total uns 5 quilòmetres.
Gent del Ter ha presentat instàncies adreçades a diferents estaments per reclamar la protecció d'aquest espai natural i el jaciment arqueològic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada