divendres, 17 de novembre del 2017

Desnonament suspès a última hora a Banyoles

Pis de Bankia ocupat per una família amb criatures al carrer Lleida  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/11/2017  
Banyoles (Pla de l’Estany, comtat de Besalú).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que el jutge ha donat un mes de marge a la família que viu en un pis ocupat del carrer Lleida a Banyoles (Pla de l’Estany, comtat de Besalú) perquè se’n vagi. Ahir dijous s’havia de complir l’ordre de desnonament, però els tràmits fets per l’Ajuntament banyolí amb el jutjat i Bankia ho van evitar. La suspensió es va notificar quan ja havien arribat uns operaris per retirar els mobles i instal·lar una porta reforçada.
Al pis hi viuen una dona musulmana que està a punt de tenir una criatura i tres nens de tres, cinc i set anys. Anteriorment la dona vivia amb el seu marit i l’altra esposa d’aquest, juntament amb els seus fills. A causa de la falta d’espai, van decidir marxar i ocupar il·legalment el pis del carrer Lleida. Si bé disposaven de contracte per al subministrament d’aigua, per tenir electricitat s’havien connectat directament a la xarxa.
El cas l’està gestionant des de fa mesos l’oficina d’habitatge, que els busca un pis de lloguer social. Davant la casa s’hi havien concentrat membres de la PAH per donar suport als afectats.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada