dimarts, 19 de setembre del 2017

Tothom a la mobilització sindical del 21 de setembre

Crida de la CNT 66 a participar en la manifestació a la plaça de Catalunya, a Perpinyà, a les 10:30h, en defensa de les conquestes socials i «els nostres interessos de classe».   
«Si no es participa en la lluita, participes a la derrota».  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/09/2017  
Perpinyà (Rosselló).-  

La CNT 66 fa una crida a la mobilització en la jornada de lluita i de vagues del dijous 21 de setembre, concretament a la participació de la manifestació unitària sindical que arrancarà a les 10:30h de la plaça de Catalunya, a Perpinyà (Rosselló).
La CNT 66 exposa que «en tant que un ardent defensor del capitalisme i de la patronal, Macron i el seu govern ha editat els seus decrets governamentals intentant imposar abans d’acabar el mes de setembre la reforma del Codi de Treball.
Una vegada ha passat una ràpida mascarada de consulta feta als «acompanyants socials », «diàleg social» obliga, el governament entre en el rovell de l’ou del seu objectiu: es tracta simplement de donar a la patronal el poder d’emprendre la via ràpida en la destrucció, una vegada per totes, de tot el que a estat el centre de la construcció històrica del dret al treball a França.
Les granes lígies són: col·locar totalment a l’invers la jerarquia de les normes; fer uns referèndums d’empresa: un engany sota l’etiqueta de la democràcia; la fusió de les institucions representatives del persona; la fi del reconeixement del risc psíquic en la feina, que pot provocar malalties; permet imposar l’acomiadament laboral a baix cost; afavorir els acomiadaments amb pretextos econòmics; darrera les supressions de llocs de treball, es destrueix l’estatut laboral adquirit; la fi de les 35 hores setmanals; el restabliment dels terminis de carència de prestacions o salaris.
Quin és el somni final de Macron? Que el Codi de Treball trinxat per les reformes es pugui aplicar a la funció pública.»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada