dijous, 21 de setembre del 2017

Jornada de lluita obrera d’avui contra Macron: vaga ferroviària i manifestacions

A Perpinyà, aquest matí una manifestació ha marxat pel centre de la ciutat des de la plaça de Catalunya.  
La central sindical Solidaires “mostra tot el seu suport al poble català en el seu dret a decidir, ell mateix i ell sol, el seu destí”.  
CUP, ERC, JERC, EELV, PCF, NPA, AL, MJC i MJS han cridat també a concentrar-se davant del consolat espanyol a les 12:30h.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 21/09/2017  
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-  

Nova jornada de mobilització a tot l’hexàgon francès en contra de la intenció del Govern francès i el president Macron de reformar el Codi de Treball sense debat a l’Assamblée Nationale, mitjançant ordenances (decrets governamentals sense passar per cap debat parlamentari).
El sindicat de ferroviaris ha convocat una vaga, que va començar ahir a les 20:00h i acabarà demà a les 8 del matí. Aquesta vaga afecta els TER, que en circulen tres de cada quatre, i alguns trajectes estaran assegurats per autobusos . També, els INTERCITÉS, que en el seu cas en circula un de cada tres.
A les 10:30h ha sortit de la plaça de Catalunya a Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló) una manifestació sindical unitària, que ha marxat pels carrers del centre de la ciutat, convocada pels sindicats i les formacions CUP, ERC, JERC, EELV, PCF, NPA, AL, MJC i MJS. Arran d’aquesta manifestació l’Ajuntament de Perpinyà ha tancat el pont Aragó a partir de les 10 del matí, posant en plaça una desviació pel Bulevard Michelet.
Segons VilaWeb les formacions polítiques convocants (CUP, ERC, JERC, EELV, PCF, NPA, AL, MJC, MJS), com ja varem informar ahir fent referència a ERC i JERC Catalunya Nord, han cridat també a concentrar-se davant del consolat espanyol a les 12:30h.

Solidares a favor del dret a decidir del poble català, “ell mateix i ell sol”, el seu destí.  
També ahir es va rebre el comunicat en solidaritat amb el poble català de l’Union syndicale Solidaires, en que se’ns diu que Solidaires “mostra tot el seu suport al poble català en el seu dret a decidir, ell mateix i ell sol, el seu destí.”   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada