dimecres, 20 de setembre del 2017

Finalment el regidor militarista del PDeCAT a l’Ajuntament de l’Escala, Martí Guillem Sureda, ha plegat del càrrec d’edil

L'exregidor del PDeCAT i propietari del càmping Illa Mateua de l'Escala, Martí Guillem, durant la roda de premsa / ACNEl dilluns, Guillem va renunciar al càrrec arran del desembarcament de guàrdies civils i militars de la base de l’Albera a l’Illa Mateua.   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/09/2017  
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries).-  

Segons la premsa convencional empordanesa el fins ara regidor pel PDeCAT a l’Ajuntament de l’Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Emppúries), en l’oposició municipal, i propietari del càmping a Montgó Illa Mateua, Martí Guillem Sureda, en el decurs del ple del passat dilluns, 18 de setembre, va presentar la seva dimissió formal.

Organitzador d’un desembarcament militar de guàrdies civils i soldats espanyols a l’Illa Mateua 
Guillem havia assegurat la seva dimissió el juliol arran d’haver promogut a l’Illa Mateua, a la costa de Montgó (l’Escala), un desplegament militar de guàrdies civils i soldats de la base Álvarez de Castro, situada a  l’Albera.
El lloc de Guillem, segons la premsa, el podria ocupar Albert Parés, que ja va ser regidor de l’Ajuntament escalenc per CiU el passat municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada