dijous, 21 de setembre del 2017

Desplegament de la Policia Nacional espanyola a Figueres a les portes de l'1-O

Policies espanyols i guàrdies civils allotjats a l'hotel Travé de Figueres. 
Unes vuit furgonetes del cos i dos vehicles més de la Guàrdia Civil es troben estacionades a l'aparcament de l’hotel Travé de la ciutat  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 21/09/2017  
Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú).-  

Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies hi ha un fort desplegament de la Policia Nacional espanyola a Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú) a les portes de l'1-O. Almenys vuit furgonetes del cos i dos vehicles més de la Guàrdia Civil es troben estacionades aquest dijous a la tarda a l'aparcament de l'hotel Travé de la ciutat, a tocar de la carretera N-260.
Els efectius estarien allotjats a l'establiment hoteler i formarien part del reforç que s'ha enviat a Catalunya a pocs dies de la data prevista pel referèndum.
La imatge ha corregut com la pólvora i des d'aquest matí nombroses persones han compartit a través de les xarxes socials imatges on es podien veure els diversos combois.
Aquest no és l'únic punt on la policia ha desplegat agents. També se n'han enviat a Reus (Baix Camp) i l'Estat ha atracat tres vaixells per allotjar-ne, dos al port de Barcelona (amb capacitat per a unes 3.000 persones) i un al de Tarragona (per a 800 persones). Els estibadors han decidit aquest dijous no proveir les embarcacions en "defensa dels drets civils".

Requises de propaganda del referèndum fetes per les policies locals a les  comarques gironines 
Segons un recull del diari El Punt Avui sobre requises de propaganda de la campanya del referèndum de l’1-O a les comarques , la Policia Local de Figueres ho va fer el 14 de setembre amb material de la CUP i ERC, i també va arrancar cartells.
També, el 14 de setembre la Policia Local de Blanes (la Selva marítima, comtat de Girona) va identificar a membres de la CUP per la propaganda de l’1-O.
El mateix dia, la Policia Local de Llagostera (Gironès, comtat de Girona) identificà persones que penjaven cartells de l’1-O.
El 18 de setembre la Policia Local de Salt (Gironès, comtat de Girona) va requisar material de la campanya de l’1-O.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada