dijous, 21 de setembre del 2017

Davant l'1-O, comunicat d'Heura Negra Assemblea Llibertària de Vallcarca

L’1-O sols és el principi, decidim-ho tot!   
Només des del carrer ho aconseguirem!   
Sempre amb el poble, mai amb les institucions!    




Davant l’actual moment polític que vivim a Catalunya arran de la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre, des de l’Assemblea Llibertària de Vallcarca, Heura Negra, volem expressar el nostre rebuig absolut a la repressió desplegada per l’Estat espanyol durant aquests dies, així com el nostre suport a les mobilitzacions populars que estan omplint els carrers i impedint, mitjançant l’acció directa, les actuacions policials dirigides a suprimir els drets civils més bàsics.
Davant la tendència cada vegada més autoritarista del govern del PP, se’ns fa patent la necessitat urgent de provocar la ruptura del Règim del 78. Com a anarquistes, prenem el referèndum de l’1-O com una eina del tot insuficient per realitzar aquesta ruptura, però no podem passar per alt el potencial d’una mobilització desobedient i massiva als carrers, que pot esdevenir un primer pas per a decidir, entre totes, com ha de ser el futur de la nostra societat molt més enllà del que pretenen les institucions que el convoquen.
Com a llibertàries simplement no podem mantenir-nos al marge: estarem sempre al costat d’aquelles que lluitin per la llibertat i ens alçarem contra aquells que la trepitgen.
Per això emplacem a totes les persones que se sentin afins a nosaltres a defensar els seus barris i les seves companyes davant l’estat de setge, així com a organitzar-se i lluitar per a fer possible un canvi que vagi molt més lluny que el que es planteja l’1 d’octubre.
L’1-O sols és el principi, decidim-ho tot!
Només des del carrer ho aconseguirem!
Sempre amb el poble, mai amb les institucions!
Vallcarca, 21/9/2017
Mira també:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada