dijous, 21 de setembre del 2017

Constitució en assemblea d’un comitè en defensa del referèndum a Girona i a Salt conjuntament

VinyetaAhir al vespre, desprès de la concentració a Girona contra la repressió de l’Estat, es va constituir de manera autònoma de les institucions i les organitzacions interclassistes. 
Va  acordar el suport a la Vaga General a Catalunya convocada per CGT. 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 21/09/2017  
Girona (Gironès, comtat de Girona).-  

Segons se’ns ha informat de matinada --tal com s’havia acordat en assemblea el passat dilluns-- s'ha constituït el Comitè de Defensa del Referèndum de Girona i Salt, desvinculat de l’ANC, ADAC i Òmnium. L’assemblea constituent es va suspendre temporalment per participar en la protesta de masses que a partir de les 8 del vespre es va desenvolupar a la ciutat de Girona. Després d’aquesta, es va reemprendre l’assemblea, que entre altres, va  acordar el suport a la Vaga General a Catalunya convocada per CGT amb el suport, fins el moment, de les organitzacions sindicals  COS i IAC, una trobada en tot moment vigilada per una patrulla de Mossos d'Esquadra destacada als afores del local on va tenir lloc.
Durant la concentració d’unes deu mil persones a la plaça Constitució de Girona la façana de l’antic Govern Civil va quedat literalment folrada a de cartells en defensa de les llibertats i l’autodeterminació. 
El Comitè Gironí en Suport del Moviment Popular Rifeny present a la mobilització, ha convocat una nova concentració de soport al poble del Rif el proper dilluns 25 de setembre a les 12h. davant del consulat de Marroc al carrer de la Creu n° 9-11 de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada