dijous, 21 de setembre del 2017

Comunicat d’ ATTAC-CATALUNYA

Considerem intolerable la resposta del Govern de l'Estat espanyol que s'ha agreujat les últimes setmanes i que avui ha fet cim amb una actitud totalment antidemocràtica i repressiva.  
El que està en joc ara al nostre país són les llibertats civils del poble de Catalunya.  
El govern del PP ha suspès de facto i a través de mecanismes policials la minsa democràcia de la que disposàvem.  


Des d'ATTAC-Catalunya defensem que ha de ser la gent, de manera lliure, responsable, col·lectiva i organitzada, la que decideixi el seu destí. A la nostra organització hi convivim independentistes i no independentistes, i això mai ens ha suposat un problema.
Però més enllà de la posició personal de cadascuna de nosaltres davant el futur polític de Catalunya, considerem intolerable la resposta del Govern de l'Estat espanyol que s'ha agreujat les últimes setmanes i que avui ha fet cim amb una actitud totalment antidemocràtica i repressiva.
El que està en joc ara al nostre país són les llibertats civils del poble de Catalunya. El govern del PP ha suspès de facto i a través de mecanismes policials la minsa democràcia de la que disposàvem. ATTAC-Catalunya, des de la seva visió del món anticapitalista, altermundista, feminista i antiglobalitzadora fa una crida a defensar la voluntat popular per sobre de lleis injustes i estats autoritaris. Com sempre hem fet.
Desitgem que la resposta del poble de Catalunya faci que les accions que hem viscut avui per part del govern central se'ls hi girin en contra perquè avui totes hem estat agredides.
La solidaritat és la tendresa dels pobles
ATTAC-Catalunya
20 de setembre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada