dimecres, 20 de setembre del 2017

Cassolada avui a les 18:30h i concentració demà, 21 de setembre, a les 12:30h, davant el consolat espanyol a Perpinyà contra l’estat d’excepció de fet al Principat

Amb el lema de ‘Totes i tots a defensar la llibertat i la democràcia’.  
Convoquen ERC i JERC Catalunya Nord i altres col·lectius antifeixistes. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/09/2017  
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-  

Amb el lema de ‘Totes i tots a defensar la llibertat i la democràcia’ ERC Catalunya Nord i les JERC Catalunya Nord fan crides a fer cassolades i concentracions davant el consolat espanyol a Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).
Avui, dimecres 20 de setembre, cassolada per la democràcia a les 18:30h a davant del consolat espanyol, 12 carrer Franklin Perpinyà.
Demà, dijous 21 de setembre, concentració a les 12:30h a davant del consolat espanyol, 12 carrer FranklinPerpinyà.
En la crida republicana s’afirma: 
“Persones arrestades, les seus del govern català i diversos habitatges particulars escorcollats per la Guardia Civil. Després de la inculpació de més de 700 batlles, de la censura de la premsa, de les impremtes, d'internet, la repressió del govern espanyol ha fet fet un pas més aquest dimecres 20 de setembre a Catalunya amb la irrupció de la polícia al cor de les institucions del govern català per aniquilar la moribunda Autonomia de Catalunya. La resposta de la societat catalana és pacífica però també determinada amb múltiples concentracions de rebuig a aquesta situació arreu del país. Les forces democràtiques d'Europa reaccionen i Catalunya Nord ha de ser a primera fila.
A Perpinyà aquest dijous 21 de setembre a les 12.30h, després de participar a la manifestació contra la reforma laboral de Macron, les formacions ERC, NPA, CUP i PCF fan una crida a tots els demòcrates de Catalunya Nord per reagrupar-se davant del consulat espanyol de Perpinyà per expressar el nostre rebuig a l'onada repressiva del govern espanyol contra la democràcia a Catalunya i contra l'organització del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre.
Cop d'estat contra la Generalitat (vilaweb.cat) Els catalans surten al carrer (elpuntavui.cat) Concentracions a diverses ciutats espanyoles (endirecte.cat) Compareixença del president de la Generaliat (elnacional.cat).”   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada