dijous, 21 de setembre del 2017

499) CRÒNICA QUATRE-CENTRES NORANTA NOU DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA

Foto de CNT Portuaris de la presència de les forces d'ocupació al port de Barcelona
Els estibadors del port de Barcelona es neguen a proveir de serveis els vaixells amb policies espanyols i prenen la decisió “en defensa dels drets civils i contra la repressió” de l’Estat. 
CNT Portuaris informa dels dos molls on s’allotgen les forces d’ocupació espanyoles.  
A les onze del vespre d’ahir va esclatar la que serà la Revolució de Setembre, quan les masses a la Rambla de Catalunya es van negar a deixar sortir la Guàrdia Civil de les dependencies de la Generalitat al crit de “Ni un pas enrere” i “A la vaga general”.  
La contrarevolució burgesa, encarnada pels dirigents de l’ANC i Òmnium, fracassa en la seva manipulació de la gent i queden com a pocavergonyes aquests elements que es diuen Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, demagogs en concomitància amb les forces d’ocupació espanyoles.  
Ahir, a la Rambla de Catalunya Sánchez i Jordi Cuixart van quedar com a col·laboracionistes amb les forces repressives en una situació revolucionària. 

[Barcelona (República Democràtica i Social Catalana) 21/09/2017]  
L’AMIC DEL POBLE  

Portuaris CNTEls estibadors del port de Barcelona https://twitter.com/portuarioscnt?lang=ca han decidit avui a primera hora del matí en assemblea no proveir de serveis els vaixells que hi ha atracats on s’allotgen els agents de la Policia Nacional espanyola i la Guàrdia Civil que formen part del desplegament repressiu de l’Estat espanyol. Així ho han fet saber mitjançant un missatge a Twitter, en què diuen que han pres la decisió “en defensa dels drets civils”.
Tant aquests vaixells, com un altre que va atracar ahir al port de Tarragona, tenen una capacitat d’un miler de persones i tenen, en principi, l’objectiu d’allotjar-hi els milers d’agents de cossos policíacs espanyols enviats a Catalunya per reprimir les institucions catalanes. De fet, hi ha una ordre del ministeri d’Interior que deixa sense permisos de vacances els agents de policia espanyola i Guàrdia Civil destinats a Catalunya fins al dia 5 d’octubre. 
Portuaris CNT informa que els vaixells policials Mobby Dada y Rhapsody es troben ancorats als molls Príncep d’Espanya Llepant respectivament, en el port de Barcelona.

L’ANC i Òmnium Cultural intenten manipular les masses contra la Revolució de Setembre 
A Europa hi ha mobilització solidària amb Catalunya i es parla de "guerra" contra la gent catalana 
A les onze del vespre d’ahir va esclatar la que serà la Revolució de Setembre, quan les masses a la Rambla de Catalunya es van negar a deixar sortir la Guàrdia Civil de les dependencies de la Generalitat al crit de “Ni un pas enrere” i “A la vaga general”. La contrarevolució burgesa, encarnada pels dirigents de l’ANC i Òmnium, fracassa en la seva manipulació de la gent i queden com a pocavergonyes aquests elements que es diuen Jordi Sánchez i Jordi Cuixarts, demagogs en concomitància amb les forces d’ocupació espanyoles. Ahir, a la Rambla de Catalunya Sánchez i Jordi Cuixart van quedar com a col·laboracionistes amb les forces repressives en una situació revolucionària. D’aquesta manera, l’ANC i Òmnium són part de l’aparell repressiu capitalista, van intentar desfer la concentració abans de mitjanit a la Rambla de Catalunya i una vegada la resistència pacífica de les masses es va plantar per no deixar passar la Guàrdia Civil, que havia registrat a partir de les 8 del matí les dependències d’Economia de la Generalitat, els agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra van carregar dues vegades (a la 01:30h i a les 03:15h), causant ferides a diverses persones concentrades.
És hora de formar comitès de defensa del referèndum o de la República. Ja que el Govern de la Generalitat no pinta res a Catalunya i és impossible que es pugui votar l’1-O, caldrà proclamar la República per la base i a nivell de barri, municipi i comarca, en un projecte socialista autogestionari d’enfocament mediterrani.

Empoderament de les masses rebels  
Així queden durant la nit els vehicles de la Guàrdia Civil al crit de "esta noche, os vais sin coche" a la Rambla de Catalunya mentre l'ANC i Òmnius es retiren de la Revolució de Setembre. 
L’eina fonamental del moment seria una vaga general política inclusiva autoorganitzada, acompanyada per una xarxa de comitès de defensa de la República --que s’ha de proclamar-- per la base assembleària i autogestionària. Això serà la Revolució de Setembre. A les facultats universitàries ja es prepara la vaga mentre els sindicats alternatius i anarcosindicalistes es plantegen la vaga general, que en principi políticament comptaria amb el suport de grups anarquistes, la CUP-CC i algunes formacions trotskistes. El proletariat, a Catalunya, té la darrera paraula.
Unes cent mil persones escenifiquen al centre de Barcelona l'empoderament de les masses rebels. I aquest matí piquets d'estudiants intenten paralitzar Catalunya vers la vaga general per la independència nacional. 
La situació de doble poder a Catalunya entre l’Estat i la Generalitat s’ha transformat en una nova conjuntura política i social, on el poder real està al carrer: el poder de les masses rebels empoderades, per una banda, i l’Estat monàrquic espanyol, per l’altre. La burgesia catalana, com en altres episodis històrics del país, està perdent el control de la situació arran dels atacs de les oligarquies espanyoles per mitjà del seu aparell repressiu d’Estat, ja que fins i tot els Mossos d’Esquadra, ara intervinguts per l’Estat igual que les policies locals, segurament que passaran a dependre directament del Ministeri d’Interior del Govern espanyol. En aquest marc el poder a Catalunya es troba al carrer, enfront la monarquia borbònica, hereva del general Franco.
Julian Assange adverteix que el Govern espanyol podria suspendre Internet al Regne d’Espanya si la rebel·lia catalana augmenta aquesta setmana per intentar liquidar l’empoderament de les masses.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada