dimecres, 20 de setembre del 2017

498) CRÒNICA QUATRE-CENTRES NORANTA VUIT DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA

És hora de la vaga general inclusiva de caire polític revolucionari a Catalunya, sense esperar un dia més.  
Catalunya, Anti-estat peninsular ocupat i oprimit, amb l’autonomia usurpada.  
La monarquia borbònica de nou en peu de guerra.  
El Govern Rajoy implanta una “setmana tràgica” a Catalunya i com en 1909 els altres pobles ibèrics ens deixen sols enfront la monarquia hereva de Franco.  
Agents de la policia espanyola encaputxats han arribat davant de la seu de la CUP a Barcelona, al carrer Casp, 180. Així n’ha informat la CUP per xarxes socials. Hi ha dues furgones de la policia. De moment els agents no han entrat a la seu, i la formació ha fet una crida a la seva militància a concentrar-s’hi davant. Més d’una vintena de membres del secretariat nacional de la CUP són tancats dins de la seu, segon informa VilaWeb.

[Barcelona (República Democràtica i Social Catalana) 20/09/2017]  
L’AMIC DEL POBLE  

Patim una “setmana tràgica” imposada per la monarquia borbònica hereva del general Franco, que encara el 27 de setembre de 1975 feia afusellar joves per major glòria de les oligarquies espanyoles. Com diu la versió antiga del romanç Els Segadors: “Ara el rei nostre senyor / declarada ens té la guerra”. Catalunya s’ha transformat en l’Anti-estat peninsular que resisteix amb formes de No-Violència com a poble a les forces polítiques (PP, PSC i Ciutadans), militars (la Guàrdia Civil) i policials (Policia Local, Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia del Regne) d’ocupació i opressió nacional. L’Estat monàrquic ensenya el seu rostre dictatorial neofranquista i usurpa l’autonomia del Principat de Catalunya. Repressió, poder inquisitorial i detencions polítiques sense que els altres pobles ibèrics, a nivell de masses, es revoltin i proclamin per la base la Tercera República. En aquest marc, el Govern de la Generalitat s’hauria que transformar en Govern de la República Democràtica i Social Catalana de Dret i demanar empara internacional en defensa de les llibertats democràtiques al Principat en aquesta situació d’ocupació i opressió. L’aparell repressiu de l’Estat neutralitza les persones que gestionen el referèndum de l’1-O. En aquest context, hi hauria d’haver independència avui mateix ja  que la força bruta de l’Estat impedirà votar l’1-O.
Ja que el Govern de la Generalitat no vol proclamar ara mateix la República caldria que de manera espontània i autoorganitzada la gent surti al carrer i les masses mateixes vagin a la vaga general política revolucionària de caire inclusiu per aconseguir que arreu de Catalunya no hi hagi cap activitat laboral ni de transport , tot plegat enfront l’estat d’excepció monàrquic espanyol de fet que ha denunciat el mateix Govern de la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada