divendres, 22 de setembre del 2017

3.000 persones es manifesten al centre de Perpinyà contra la reforma del codi de treball

Una vegada acabada la manifestació, una part dels participants es va unir a la protesta davant el consolat del Regne d'Espanya a Perpinyà.   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/09/2017  
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-  

Ahir dijous a Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló), en el marc de la jornada de lluita a l’hexàgon francès, la Intersindical (CGT, FO Solidaires, FSU, UNEF, CJR), amb el suport de la CNT 66 i la CNT SO 66 i formacions polítiques, es va tornar a manifestar per protestar pel projecte de reforma del Codi de Treball per part del Govern francès i el president Macron, que ha previst fer, aquesta reforma sense debat. Unes tres mil persones van marxar pels carrers del centre de la ciutat.
Com a novetat, aquesta vegada el Patit Socialista del departament es va sumar a la manifestació convocada pel PCF, CUP, ERC, JERC, NPA, Europe Ecologie Les Verts, France Insoumise i altres formacions i col·lectius.
Una vegada acabada la manifestació, una part de la gent es va afegir a la concentració de protesta davant del Consolat espanyol que s’havia convocat a les 11:30h, contra el cop d’estat monàrquic donat sobre les institucions autonòmiques catalanes , per part del govern de Mariano Rajoy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada