diumenge, 16 de juliol del 2017

Protesta ahir a Ceret contra les curses de braus

La FLAC i l'associació Animal Libre van mobilitzar-se ahir dissabte a Ceret contra les curses de braus   




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/07/2017   
Ceret (Vallespir).-   

Aquest cap de setmana es celebra la ‘feria’ a Ceret (Vallespir) de les corrides de toros i els moviments en contra d’aquest esdeveniment es van manifestar ahir dissabte, situant-se al giratori que du a la plaça de toros de Ceret.
Uns 80 militants de FLAC 66 i l’associació Animal Libre van pertorbar ahir la circulació durant al menys tres hores a l’entrada de la població de Ceret. Després d’haver filtrat la circulació al pont i haver distribuït fulls als automobilistes, la gent per l’abolició de la tauromàquia es va asseure a la vorera del giratori per bloquejar l’accés a la plaça de toros, dues hores abans del començament de la corrida. Els  aficionats van sentir com en la protesta se’ls tractava d’ésser “perversos”, “sàdics”, “assassins”.
“Aquesta pràctica, totalment bàrbara, hauria de ser prohibida si s’apliqués la legislació  vigent” a la República francesa, va manifestar Véronique Valls, advocada a Perpinyà (Rosselló) i militant contra les corrides de toros. I afegí: “Aquesta pràctica ensagna i deshonra la ciutat de Ceret”, segon el diari L’Indépendant.
Malgrat aquesta manifestació, la tristament cèlebre ‘feria’ de Ceret continua i, avui diumenge, té lloc una altra cursa de braus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada