dissabte, 8 de juliol del 2017

Perill: La sortida d’emergència del TAV a la Devesa ha estat tot un dia oberta

Alerta: Uns veïns de Girona van veure la comporta alçada dijous i ahir es van adonar que encara ho estava. 
Ahir van avisar la Policia Municipal per evitar incidents en aquesta mena de parany de les infraestructures del tren d’alta velocitat.  
La sortida d’emergència al costat de l’antic estadi municipal Fèlix Farró, a tocar del vial perimetral. 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/07/2017   
Girona (Gironès).-   

La sortida d’emergències del túnel de la Devesa del TAV a Girona ha estat vint-i-quatre hores oberta i sense cap mena de vigilància. Dijous a la tarda uns veïns de Girona van veure la comporta de la sortida d’emergència alçada. Ahir van adonar-se que encara ho estava, moment en el qual van optar per avisar la Policia Municipal per advertir-los de la situació i evitar riscos.
Ahir mateix, a primera hora de la tarda, hi havia mainada jugant a l’entorn. Les grans dimensions de la comporta metàl·lica de la sortida, i el fet de que estigui al bell mig del parc urbà, permetien veure clarament que estava oberta des de diversos punts de la Devesa.
La sortida d’emergències està situada al nord del parc, a tocar de l’antic estadi municipal Fèlix Farró.
Per sota de la coberta de la sortida d’emergència del TAV a la Devesa hi ha una escala curta que baixa cap a un passadís on hi ha el sistema manual per fer elevar la porta per sortir a l’exterior. A l’altre extrem del passadís hi ha una escala que baixa en espiral fins al túnel. En aquest punt, a la riba dreta del riu Ter, la infraestructura passa a una fondària de 36 metres per sota del nivell del sòl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada