dissabte, 15 de juliol del 2017

Manifestació submarina per les illes Formigues, al Baix Empordà

Membres de l’entitat Amics de les illes Fomigues .
Un grup de submarinistes recorrerà sota l’aigua aquest entorn i darrere una pancarta que diu ‘Sóc fràgil. Estima’m’, a fi de protegir el sistemes naturals marins de l’indret   




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 15/07/2017   
Palamós/Llafranc, Palafrugell (Baix Empordà, comtat de Girona).-   

Llegim en la premsa convencional comarcal que avui l’associació Amics de les Illes Formigues promou la que serà la primera manifestació submarina en defensa d’aquest espai natural del litoral del Baix Empordà. Un grup de submarinistes recorrerà sota l’aigua aquest entorn i ho farà darrere una pancarta en què es podrà llegir ‘Sóc fràgil, estima’m’, missatge que vol transmetre la preocupació de la mar mateix.
La gent que hi participa embarcarà a Marina Palamós (Baix Empordà) i al port de Llafranc (Palafrugell, Baix Empordà), d’on aniran a les illes Formigues per fer la immersió que voltejarà aquest petit arxipèlag amb interès pels seus sistemes naturals marins i pel seu valor històric, com ara la batalla naval de 1285 o l’atac turc al vaixell en que viatjava Miguel de Cervantes, essent segrestat i fent d’esclau a Alger (Algèria).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada