divendres, 21 de juliol de 2017

La CUP de Palamós convoca un acte de rebuig al polígon de la Pietat

El sector de la Pietat, la porta a la vall de Bell-lloc.
Hi prendran part l'advocada Montserrat Vinyets, el diputat Benet Salellas i el regidor local Joan Bohigas   TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 21/07/2017   
Palamós (Baix Empordà, comtat de Girona).-   

Llegim en la premsa convenciional comarcal que la Candidatura d'Unitat Popular de Sant Joan-Palamós organitzarà un acte aquest dissabte al Passeig (espai sardana) per informar sobre l'impacte que suposaria la construcció del polígon industrial que vol impulsar l'Ajuntament de Palamós (Baix Empordà, comtat de Girona) al paratge de la Pietat. Hi participaran l'advocada i activista Montserrat Vinyets, l'advocat i diputat per la CUP Benet Salellas i el regidor de la candidatura palamosina, Joan Bohigas.
La CUP rebutja el nou polígon perquè no està acompanyat de cap estudi que n'avali la necessitat, com tampoc creu que s'hagin avaluat les conseqüències irreversibles que sobre el medi ambient causaria.
La formació de l’esquerra independentista està decidida a aturar aquest polígon i insisteix que hi ha un estudi fet pel mateix ajuntament que apunta que, a només deu minuts del centre de Palamós, es disposa d'espais per construir immediatament un mínim de 375 naus industrials que no suposarien la destrucció de més zones verdes, a part de les ja construïdes i que estan buides o abandonades.
Aquest projecte ja va ser aturat per ordre judicial i, subratlla la CUP, precisament ERC va ser una de les forces polítiques que, en el seu moment, més contundent i contrària es va manifestar a la construcció d'un polígon industrial a aquest mateix indret quan era a l'oposició.
Juntament amb la xerrada informativa hi haurà un sopar popular, un acte dins la campanya que la CUP anomena «Defensem el territori, defensem la Pietat» i té com a objectiu fer saber a la població que el creixement de nous polígons ha portat a Catalunya a una nova bombolla amb interessos especulatius i econòmics, amb més de la meitat dels ja construïts buits o abandonats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada