dissabte, 22 de juliol del 2017

Eulàlia Reguant i Albano Dante Fachin a l'acte del 26 de juliol de la CUP Figueres pel Referèndum

D'altra banda, la CUP i l'entitat juvenil Som Joves han començat a treballar en el comitè de campanya pel referèndum el passat 11 de juliol i fan una crida a participar-hi.          
Tancarà l'acte Isiwan band, grup de música rifenya.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/07/2017  
Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú).-  

El pròxim dimecres, 26 de juliol, se celebrarà l'acte pel Referèndum de la CUP a la Rambla de Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú), orientada als drets laborals. Amb el títol ‘Sí. Viure vol dir feina digna’, l'acte s'emmarca en la campanya pel referèndum que la Candidatura d'Unitat Popular ha engegat en les darreres setmanes arreu del territori.
Comptarà amb els parlaments d'Eulàlia Reguant (CUP-CC) i Albano Dante Fachin (Podem), que donaran tret de sortida a l'acte. També hi haurà un espai reservat a representants de les lluites sindicals de l'entorn. Així mateix, Zouhair Rotbi, membre del Comitè gironí de suport al Moviment Popular Rifeny explicarà la mobilització social que s'està vivint en aquesta zona al nord del Marroc.
Tancarà l'acte Isiwan band, grup de música rifenya.
En l'àmbit local, la CUP i l'entitat juvenil Som Joves han començat a treballar en el comitè de campanya pel referèndum el passat 11 de juliol, amb una assemblea oberta on es van acordar les activitats que es realitzaran per fomentar la participació fins al pròxim 1 d'octubre. A partir de llavors, les persones participants s'han anat reunint setmanalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada