dijous, 27 de juliol del 2017

Defensen al Parlament aturar la línia de 220 kV de Juià a Medinyà

Salvem la Llera del Ter va ser present ahir en la comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament de Catalunya per defensar la paralització de la línia d’alta tensió de 220 kV entre Juià i la Farga, a Medinyà.  
D’esquerra a dreta, Eduardo Reyes (JxSí), Dani Cornellà (CUP), Lluís Llach (JxSí) i Daniel Jiménez (Plataforma).








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 27/07/2017   
Juià/Medinyà (Gironès, comtat de Girona).-   

Llegim en la premsa convencional gironina que la plataforma Salvem la Llera del Ter va ser present ahir en la comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament de Catalunya per defensar la paralització de la línia d’alta tensió de 220 kV entre Juià i la Farga, a Medinyà (Gironès, comtat d’Empúries).
La plataforma opositora a la nova línia de Red Elèctrica Espanyola (REE), de Juià a Medinyà, assegura que ha tingut l’oportunitat “de proposar processos participatius reals en matèria de medi ambient”. A més, també ha presentat una proposició de resolució en què insta el Govern de la Generalitat a demanar la paralització del projecte. Aquest document, que segons va explicar un representant de la plataforma la setmana passada s’havia de votar abans del mes d’agost, finalment resta pendent de les modificacions que els grups parlamentaris proposin, un fet que farà que se n’endarrereixi l’aprovació.  
Per la nostra banda, pensem que una de les prioritats de la República Catalana hauria de ser l’expulsió de les comarques catalanes de Red Elèctrica Espanyola i desmuntar, entre altres aquesta línia innecessària de Juià a Medinyà i la THT/MAT a partir de la frontera, tram soterrat i tram aeri. En el cas contrari en diran independència i no serà, solament una república burgesa més per la qual solament un idiota patriota pot defensar en el marc del conflicte entre les oligarquies castellanes i la burgesia nacional catalana i sense una hegemonia del proletariat i les capes populars no assalariades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada