dijous, 1 de juny del 2017

Una jutgessa fa pagar 3.928 euros a Endesa per un error de gestió

La companyia va deixar un veí d’Anglès onze dies i mig sense llum.  
Noguer rebrà 300 euros per danys morals.   
Francesc Noguer, amb la seva dona, a casa seva, a Anglès, al gener. Endesa li ha de pagar 3.928 euros


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/06/2017 
Anglès/Farners (La Selva).-   

Llegim en la premsa convencional comarcal que el Jutjat d’Instrucció número 4 de Farners (la Selva) obliga la companyia Endesa a pagar 3.928,29 euros a un veí d’Anglès (la Selva). El maig del 2016, un error intern de gestió va deixar Francesc Noguer sense llum durant onze dies i mig. La jutgessa reconeix els danys causats a Noguer i a la seva família, incloent-hi els 300 euros a ell per danys morals. Endesa no farà cap recurs.  
Fa un any, Noguer va veure com la companyia el donava de baixa el comptador quan intentava aclarir el sobrecost d’una factura.
Amb la sentència, el veí d’Anglès veu compensada les despeses (1.907,40 euros) d’un hostal durant dotze dies --d’ell, la seva dona, el seu fill i la seva jove--, la neteja de la piscina i bomba d’aigua (555,27 euros), dret d’accés i nova connexió al comptador (248,37), comprovació, butlletí i nou subministrament (399,30), alarma inutilitzada (17,95), aliments fets malbé (500) i danys morals (300).
Noguer ha escrit una carta sobre la sentència. Està satisfet que la companyia es declarés responsable en la vista oral de l’11 de maig, però voldria saber quin empleat va donar-lo de baixa. “Estaria bé que em facilitessin el nom de la persona [que el va donar de baixa el comptador] i dir-li: «Tal faràs, tal trobaràs», i saber si Endesa ha pres les mesures correctives envers la persona que ha actuat amb tan poca professionalitat.” 

EMPRESA ENERGÈTICA “DEDICADA A LA POR”
El veí d’Anglès recorda que, telefònicament, personal de la companyia l’havia tractat de “manipulador de comptador i mala persona”. Diu que Endesa, “en lloc de ser una empresa de serveis, es dedica a ser una empresa dedicada a la por”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada