dissabte, 24 de juny del 2017

Membres d’Arran arrenquen senyals fronterers franceses, espanyoles i andorranes per a reivindicar la unitat dels Països Catalans

Plaques dels senyals fronterers tallades a trossos / ARRAN
Plaques dels senyals fronterers tallades a trossos.
L'acció s'emmarca en la campanya pel sí al referèndum de l'1 d'octubre 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 24/06/2017   
Salses (Rosselló).-   

Militants d'Arran arrenquen un senyal fronterer.
Membres de l’organització jovenívol de l’esquerra independentista Arran han arrencat de matinada els senyals de frontera que separen el Principat d’Andorra i Catalunya Nord, i el Regne d’Espanya i la República francesa. L’acció s’ha fet durant la diada dels Països Catalans, en la nit del 23 al 24 de juny, i ha servit per reclamar-ne la unitat territorial de manera simbòlica. Per arrencar els cartells (que posen ‘España’, ‘France’ i ‘Andorra’), els militants han fet servir serres radials.
Segons Arran, l’acció s’emmarca en la campanya “l’organització és la clau de la victòria”  que van engegar fa mesos a favor del sí al referèndum de l’1 d’octubre. Abans s’havien fet dues accions. La primera va ser un intent d’ocupació de la seu del PP a Barcelona i la segona, un encadenament davant de la seu de la Borsa de la ciutat.
“El nostre projecte polític és construir els Països Catalans, lliures, socialistes i feministes, i que apostem pel referèndum de l’1 d’octubre, perquè entenem que ara mateix és la millor forma d’obrir les portes al col·lapse de l’Estat espanyol” ha assenyalat Mar Ampurdanès, portaveu nacional de l’organització.
Un cop tallades totes les plaques, el col·lectiu s'ha desplaçat fins a Salses, on ha fet una posada en escena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada