divendres, 2 de juny del 2017

L'Ajuntament de l’Escala celebra la comissió del front marítim però no canviarà el projecte, unes obres que acabaran a finals d’aquest mes

El tram de passeig cap al Port d´en Perris
 El tram del passeig en obres, des de la  Timpa cap al Port d'en Perris.
L'Ajuntament només farà petites modificacions al Port de Perris per integrar més l'obra al rocam de l’entorn  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 02/06/2017 
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que l'Ajuntament de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà) ha celebrat la comissió d'estudi reclamada per l'oposició sobre el front marítim que considera que l'obra suposa una agressió excessiva al litoral. Les discrepàncies entre les dues parts es mantenen i el govern municipal escalenc (PSC i un regidors no adscrit procedent d’ICV) no farà canvis substancials a un projecte que ha d'acabar a finals d’aquest mes. Sí que va informar de petits canvis previstos com el revestiment de les escales i la rampa del Port de Perris amb pedra.
Al ple celebrat a principi de maig el grups municipals del PDeCAT, de Junts per l’Escala-ERC i del PP van reclamar la comissió i un ple extraordinari coincidint en el fet que no protegeix el llegat històric. La comissió s'ha celebrat però del ple extraordinari encara no han fet cap petició.
L'Ajuntament va convocar-la però, segons ha confirmat, no servirà perquè es modifiqui un projecte que s'està executant sobre el que es va aprovar i que està gairebé executat en la seva totalitat.
Del que sí es va informar els grups municipals és que fruit del seguiment periòdic dels tècnics de l'Ajuntament i la direcció de l'obra s'ha decidit que els esglaons del fons de la platja de còdols del Port d'en Perris que estaven previstos de formigó, siguin forrats de granet. També s'ha decidit que la rampa lateral sigui forrada de pedra natural «amb l'objectiu de donar una major integració al conjunt».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada