dijous, 1 de juny del 2017

Jutjada la banyolina sospitosa de gihadisme

Resultat d'imatges de atheismeLa processada va marxa de Banyoles l’any 2015. 
Des de diversos espais de militància atea es considera que és hora d’impulsar arreu en la societat, des de l’escola al món associatiu i sindical, l’ateisme global, transversal i inclusiu.  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/06/2017 
Banyoles (Pla de l’Estany).-   

Llegim en la premsa convencional comarcal que el cas de la noia de Banyoles sospitosa d’autoadoctrinament gihadista va quedar vist per a sentència ahir al Jutjat Central de menors de l’Audiència Nacional del Regne.
El fiscal va mantenir la petició inicial de pena: un any de reclusió en un centre d’internament però amb la suspensió automàtica de la pena per un període de dos anys, sempre que la noia accepti dur a terme tasques socials i educatives.
La defensa entén que la noia no va cometre cap delicte i va sol·licitar l’absolució de l’acusada, que ara ja ha complert els 18 anys, però que era menor quan se la va encausar per autoadoctrinament.
El cas es va començar a investigar a finals del 2015. Va ser a partir del dia que el pare de la noia, una estudiant d’institut perfectament integrada a Banyoles, es va presentar als Mossos d’Esquadra desesperat explicant que la seva filla havia marxat de casa i que sospitava que tenia la intenció d’anar a Síria per allistar-se a les files d’Estat Islàmic.
La investigació va descobrir que la noia havia estat gravada per les càmeres de l’aeroport del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) i que havia agafat un vol a Algèria. Investigacions coordinades entre diferents cossos policials van permetre localitzar la noia a Algèria i la van fer tornar a casa dels seus pares a Banyoles.  

ATEISME CONTRA GIHADISME 
Des de diversos espais de militància atea es considera que és hora d’impulsar arreu en la societat, des de l’escola al món associatiu i sindical, l’ateisme global, transversal i inclusiu. Així, gràcies a una desintegració de la ideologia monoteista i també qualsevol forma de deisme --com explicava M. A. Bakunin en la seva connexió entre ateisme i socialisme federalista-- no seria possible el creixement de les ideologies judeocristianes i gihadistes. Sense déus ni amos es podria avançar eficaçment contra el denominat Estat Islàmic i altres fenòmens integristes de caire religiós polític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada