dilluns, 5 de juny de 2017

Gent de Navata torna a reclamar un giratori a l’N-260

L’encreuament en un dels talls que van fer ahir els veïns
Tot i el mal temps gairebé una setantena de veïnes i de veïns van tallar ahir el trànsit a la cruïlla amb la C-26 a fi que s’hi faci una rotonda per resoldre el punt negre   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/06/2017   
Navata (Alt Empordà).-    

Llegim en la premsa convencional que ahir es va celebrar un nou acte de protesta en el qual, tot i que el temps no acompanyava, van participar-hi una setantena de persones de Navata (Alt Empordà). Tot i el mal temps gairebé una setantena de veïnes i de veïns van tallar ahir el trànsit a la cruïlla amb la C-26 a fi que s’hi faci una rotonda per resoldre el punt negre.
L’alcalde de Navata, Jaume Homs, assegura que continuaran reivindicant la construcció d’un giratori a l’encreuament entre l’N-260 i la C-26, més enllà dels talls que hi van fent cada primer diumenge de mes des de fa tres mesos. Els propers dies, diu Homs, hi ha previst celebrar una assemblea per valorar noves accions per reclamar a Foment la construcció del giratori: “Ja veurem el que decideix l’assemblea, però el que és segur és que d’una manera o altra continuarem reivindicant la rotonda.” Pel que fa a les concentracions, l’alcalde de Navata va dir que li agradaria que s’hi sumessin altres municipis: “Aquesta carretera és un eix important, i el perill del trencant no afecta només els veïns de Navata o Ordis; és un problema que va més enllà. He de dir que esperava que altres municipis s’hi sumessin.” Pel que fa a la Generalitat, l’alcalde diu que s’ha posat en contacte amb Territori i Sostenibilitat --dels quals depèn la C-26--. Assegura que el departament s’ha posat a la seva disposició per ajudar en aquesta reivindicació ciutadana.
L’acció reivindicativa d’ahir va consistir en tres talls de la circulació successius de deu minuts cada un.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada