divendres, 2 de juny del 2017

Expulsen Diego Borrego també del grup del PP a Figueres

El comitè de drets i garanties del PP li va prohibir que actuï en nom de la formació i la secretària va situar-lo ahir com a regidor no adscrit.  
Olmedo es treu de sobre Borrego a l’Ajuntament.  
El seu grup va enviar un escrit que no podia actuar en nom del partit fins que no s'aclareixi l'incident als lavabos del TAV a Girona.  
Borrego, el primer per l’esquerra, al costat dels dos regidors no adscrits, allunyat de Maria Àngels Olmedo (PP), al costat dels regidors de C’s.

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 02/06/2017 
Figueres (Alt Empordà).-   

El regidor Diego Borrego Torres, fins ara número dos del PP a l’Ajuntament Figueres, s'ha vist forçat a passar a regidor no adscrit. Era un dels interrogants que hi havia sobre la taula al ple municipal de dijous al vespre. Després del conegut presumpte incident dels lavabos de l’estació del TAV a  Girona, on un usuari el va denunciar per haver-lo gravat als lavabos, el partit ha decidit apartar-lo.
En el ple municipal d'ahir Borrego va ocupar una nova cadira a la banda dels regidors no adscrits després que el seu partit enviés un document a l'Ajuntament de Figueres manifestant que no podia actuar en nom del PP de manera provisional fins que es puguin aclarir els fets ocorreguts a Girona amb el seu telèfon mòbil. El regidor va reclamar que s'anul·lés aquest informe, ja que «vulnera la llei de protecció de dades».
Borrego ha demanat la nul·litat de la decisió i ha afirmat que contravé la seva presumpció d'innocència.
Així, Diego Borrego va estrenar ahir en el ple de Figueres la condició de regidor no adscrit en virtut de la interpretació jurídica feta per la secretària municipal després de rebre un escrit tramès per la portaveu del PP al Consistori, Maria Àngels Olmedo, segons el qual el comitè de drets i garanties del Partit Popular suspenia de funcions Diego Borrego i se li prohibia que continués actuant en nom de la formació.
El regidor Diego Borrego, per la seva banda, va sol·licitar que es declari “nul i sense cap efecte el dictamen que presenta la secretària de l’Ajuntament perquè vulnera la presumpció d’innocència” i “es basa en un informe intern i disciplinari en el qual ja consta que és una suspensió cautelar que es pot revertir”. 

LA CUP VOL QUE SIGUI CESSAT EN TOTES LES SEVES FUNCIONS A L’AJUNTAMENT 
Al mateix temps, la CUP, per un conjunt de raons, va presentar una moció demanant cessar-lo de totes les seves funcions que manté a l’Ajuntament figuerenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada